Håndlaga 2011!
Jeg har skrevet litt om Håndlaga 2011  før. Åtte ulike kategorier og ti finalister i hver! Utrolig masse fint der! Det er helt fantastisk å se hva folk lager og enda mer fascinerende når en har lagt sin sjel i prosessen og selve  produktet! Redesign, Barn, Klær, Smykker Til Hjemmet, Tilbehør, Bilde og beste Håndarbeidsblogg er de åtte kategoriene og jeg oppfordrer alle å ta en titt og stemme på favorittene!

Ekstra stas at Bottoms Up Brosjene mine er nominert i kategorien smykker! :oD Og Ane og Ingrid fra Pryd er også nominerte i kategorien Tilbehør! Synes at vi på Pryd har en veldig god grunn til å være ekstra glade og stolte! :o)

Ønsker dere alle en kjempefin kveld!

Én kommentar

Katrine

08.apr.2011 kl.21:04

Gratulerer med å komme videre! - Du fortjener det! Brosjene dine er helt nydelige <3

Ha en fin kveld!

Hilsen Katrine ^-^

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

29, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits