Bottoms Up smakebiter!

Det er en stund siden disse Bottoms Up brosjene ble laget men jeg fikk ikke vise dem til dere. Dem havnet ikke på Epla butikken og ikke på Pryd heller...men reiste istedet til Lofoten som gjester hos Sylvia Henriksen og Rundt og Rundt Redesign! Stas! :oD Det blir kankje et litt for langt innlegg dersom jeg viser dere bilder fra alle 32 brosjer men noen smakeviter skal dere vel få!


Et forelsket par i sepia....


Dame i hage.....


Rar fargerik musikk


Love me....

Uten tittel

Uten tittel igjen...


Kreativt kaos...


Time doesn't matter....


Uten tittel.... :o)

Forfatter.....

Uten tittel...


Uten tittel igjen....


The art machine...Skribenter....

Uten tittel...


Solskimmer etter en disig dag...


Exotic....


Majesty...


A liitle girl on the prairie....

Artificial sky....


Lady in black...Ironi.....

Tja, innlegget ble vel langt likevel ser jeg.... :o)  Men det er veldig vanskelig  for meg å velge favoritter blant mine brosjene... Alle blir så ulike og jeg er knyttet til dem på en veldig spesiell måte... Og denne gangen var det flere med helt annerledes uttrykk.... Jeg håper at dem får en varm velkomst på Lofoten! Spesielle brosjer for spesielle mennesker!

Hva synes dere da?

4 kommentarer

Adiffrentlife

01.apr.2011 kl.22:51

Så kule! :)

Ingrid Riddervold

01.apr.2011 kl.23:52

Kjempefine <3 Mine favoritter er artificial sky + en uten tittel med en dame i hvit kjole på romantisk bakgrunn. Håper lofotværingene løper og kjøper, ser for meg det blir bra med turistbesøk i sommer og! Grattiss med nominasjon på Håndlaga 2011 da! ;-D

Anna GL

02.apr.2011 kl.10:12

Jeg elsker disse flotte kunstverkene! :)

Katrine

14.apr.2011 kl.20:19

Disse elsker jeg såååånnn!! Du er så flink! Det er helt utrolig hvor kreativ du er!!

Og disse brosjene er mine favoritter! aaahhhh

Mine favoritter er Forfatter, Skribenter og A Little Girl on the Prairie <3 elsk!

Ha en fiiin kveld!

Klem fra Katrine :)

Ps. [Jeg håper du titter innom bloggen min og deltar i giveawayen - kanskje noe du liker der? ;) ]

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

29, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits