Nyheter på Bakklandet!

Både på fredag og lørdag hadde jeg vakt på Pryd på Bakklandet. Masse trivelige folk innom og det er alltid herlig rett og slett! Det gir oss alle stor glede å prate med kjente ansikter som har vært i butikken før og å bli kjent med nye folk som har nettopp oppdaget oss! :o) På fredag har jeg også levert noen nye ting i butikken. Jeg har øvd meg ganske mye med symaskina og har fått det til å lage noen sydde ting! Jeg tør ikke å sy klær ennå selv om flere sier at det er mye enklere enn jeg tror... Men jeg klarte å lage noen leker!


Disse små hundene er babyrangler! :o) De fire små er sydd av brukte stoffer og nye stoffrester i 100% bomull og er fylt med polyester fyllevatte! Nesa er brodert for hånd og for øynene har jeg brukt safety eyes som gjør ranglen trygg å tygge på! :o) Den store er sydd av en tovet ullgenser og stoffrester men øynene og nesa her er i filt. Er dem ikke søte da?I tillegg til hundene kom også noen små fugler til verden! Disse er også babyrangler heklet i bomull eller babyull! En lilla, en gul, en brun, en rosa, og en lyseblå liten fugl finnes nå på Pryd på Bakklandet! :o)

Uka som gikk hadde vi herlig vær! Nesten 10 varmegrader og deilig sol! Jeg ble skikkelig inspirert og fikk vårlig stemning! Resultatet ble noen små fargerike sommerfugler!


Kan henges ved vinduet, på en gren eller du kan bruke dem som pynt for å pakke en gave!

Jeg har også sydd tre "baby" forkler. Jeg ble på en måte tvunget til å lage den første siden dattera mi elsker å bake brød og kaker sammen med meg. Det er kjempeartig å leke med mel og sukker og å knete deigen! Men uten forkle blir det fort masse skitne klær! Hoho! Mønsteret er veldig enkel tegnet etter min egen forkle. Og det var så artig å sy den første at jeg måtte bare sy flere! ;o) Her er de to som havnet på Bakklandet. Jeg har ikke bilde fra den første for modellen hadde ikke lyst til å bli fotografert....

Jeg har brukt vannavstøttende stoff. Kan vaskes og tørkes i null nix! :o) Denne har fått også lomme av tykk bomullstoff! Passer fint også for en liten tøff gutt som koser seg i kjøkkenet! :o)Og her er en i lila! Litt mer jentete den! Vannavstøttende stoff her og men denne har fått matchende lilla bomullstoff på baksiden og blonder som pynt!

Bildene er ikke de beste bildene jeg har tatt men det var så mye folk i butikken at jeg fikk tid kun etter stengetiden....Håper at alt får en varm velkomst likevel! Selv er jeg storfornøyd fordi det var så gøy og lage ting til barn! Hva synes dere da?
3 kommentarer

Ingrid Riddervold

20.mar.2011 kl.23:46

Maria så produktiv du har vært! Alt er kjempefint!! :-D Elsker hundene, og skulle jeg dratt på barselbesøk i nærmeste fremtid hadde jeg garantert tatt med en slik hund <3

Josefine

21.mar.2011 kl.11:16

Kjempe fint! :)

Demie

22.mar.2011 kl.20:02

Μαρια μου τη υπέροχα πράγματα που φτιάχνεις!

Du er så flink! Dessverre bor jeg ikke helt i nærheten... men jeg stikker innom Epla butikken din snart ; )

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

29, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits