Håndlaga 2011!Håndlaga 2011 er et fantastisk initiativ! Interessen for håndlagde varer øker stadig og damene som står bak Håndlaga ønsker "å rette søkelyset mot den store bredden av håndlagede ting i Norge, vise fram håndarbeid av høy kvalitet og feire fellesskapet som får fram slike gjenstander", som dem sier selv.Nominer gjerne dine favoritter dersom du ikke har gjort det ennå og bli med på å stemme dem fram. Både de som vinner og de som nominerer kan få premier! Klikk på bildet for å lese litt mer om reglene (veldig enkle) og å delta!

2 kommentarer

Ane

20.mar.2011 kl.12:56

Beklager at eg ikkje har svart på det med koppar. Koppar vil eg gjerne ha, dersom dei er slik som dei eg pleier bruke. Må helst være små kaffekopper som ikke er bare helt rett.

Ane

20.mar.2011 kl.12:56

Legg gjerne av slike glassbrikker ja :) Berre å sende link!

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

29, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits