Intervjustafett

Jeg har blitt utfordret til en intervjustafett fra Demie, dama som står bak bloggen Paraphernalia. Demie er faktisk gresk og jeg  ble veldig glad da hun fant meg gjennom bloggen! :oD Når man er fremmed i et land så får man alltid en veldig varm følelse når man kommer i kontakt med "sine egne" folk! Og selv om det ikke er alltid like enkelt  å bli godt kjent med dem så føler man ikke alene når man vet at det finnes flere! For meg personlig så er det en stor trøst for det finnes ikke flere grekere her i Levanger.... Ikke misforstå meg, jeg stortrives med nordmenn og synes at vi har mye felles men noen ganger kan det være litt tungt at jeg ikke får snakke morsmålet mitt med noen andre bortsatt fra mannen min... Til og med dattera mi snakker mer norsk enn gresk...

Men, men....tilbake til intervjuet!

Spørsmål nr.1 : Hva har du gjort i dag?

Jeg er litt i tvil om dere er interesserte i å finne ut om hva jeg gjør i hverdagen min men jeg må svare likevel.... ;o) Så i dag våknet jeg kl 6:30 som vanlig. Det er nemlig ikke meg som bestemmer om det lenger men sjefen i huset....Når dattera mi er våken så må jeg og stå opp...... Jeg skal spare dere for detaljene angående å stelle henne... men jeg må si at jeg dedikerer minst 30min hver dag for å gi henne frokost, nemlig en liten yoghurt.... Veldig småspist frøken som kjeder seg når det er tid for mat... Slittsomt... Kl. 8:00 var kaffeen i thermokoppen og jeg satte meg i bilen for å dra på skole. I de siste tre ukene har vi vært opptatt av papir og i dag har vi ordnet en liten utstilling med alt som vi har laget (bøker, esker, kort, smykker, kurver osv) for medstudentene våre som har vært i praksis. Vi avsluttet dagen med å besøke en utstilling organisert av Levanger sin kunstforning. Det var nemlig en hatutstilling. Ikke noe stort men ganske fancy! Så hentet jeg familien fra jobb og barnehage og kom hjem!   Kosetid! :o) God mat og diskusjoner og lek! Det er vel det som er det viktigste, å dele alt med familien! :o) Nå sover vår lita og jeg håper at hun ikke våkner snart slik at jeg får tid til å jobbe og produsere litt... Jeg er skikkelig nattugle!  :o)


Disse var fine å se på i hvert fall! :o)

Spørsmål nr.2 : Nevn 4 ting fra din ønskelista

Det var vanskelig.... Jeg har en uendelig ønskeliste.... Men jeg velger det viktigste da...

God helse for familien min

En laaaaaaang periode med ferie ved sjøen

Å bli ferdig med hage vår slik at vi kan nyte den på sommeren

Å åpne min egen butikk en dag

 

Jeg håper at noen det oppe hører meg og følger med.... hehe!

 

Spørsmål nr.3 : Hvilke 4 ting  liker du dårlig?

Jeg hater å se folk lide....

Liker ikke å bli stresset....

Jeg hater løgn....

Jeg hater å ha hodepine....

 

Så nå vet dere litt mer om meg! :o) Jeg sender stafetten videre til noen andre bloggere.

Ralfefarfars paradis

Hvite tulipaner

Rikkes stil

nummer ni

Ta en titt innom bloggene. De anbefales på de varmeste! Ønsker dere en kjempefin kveld!



Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

29, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X












bloglovin




Kategorier

Arkiv

hits