Blogglotteri hos Ingrid Riddervold!

Pga av det som har skjedd rundt meg har jeg ikke blitt i form i det siste.... Har hatt ingen lyst til å blogge....men i dag da jeg begynte med bloggrundene igjen fant jeg en god grunn til å blogge! Søte Ingrid Riddervold som er også med på Pryd har blogglotteri!Hvordan kan man ikke delta med så mange finne premier da? Jeg har skrevet om Ingrid før, hun er veldig dyktig dame som kan det hun  gjør! Har du ikke vært innom bloggen hennes så er det absolut verdt det!Her er favoritten min! Jeg krysser fingrene! :o)

Én kommentar

Demie

16.mar.2011 kl.21:45

Hei! Jeg sender videre til deg en liten intervjustafett! Den går ut på å svare på tre små spørsmål. Svar bare om du har tid og lyst, hvis ikke er det bare en liten varm hilse fra meg : )

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

29, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits