Og vinnerne er........

Fristen for konkurransen gikk ut i går og jeg vil takke hjertelig alle dere som ble med! Utrolig mange søte kommentarer! Jeg skulle ønske at jeg kunne gi en premie til alle! Dere gjorde meg smile altså! :o)Takk!

Planen var å trekke vinnerne i går men den gikk i vasken rett og slett fordi jeg klarte å sovne sammen med dattera mi.... Tilgi meg....  Men det ble trekning i dag i stedet! Og her er de heldige!

Ainur vinner pakke nr 2!

Emma er den heldige vinner av pakke nr 1, og

Christina vant pakke nr. 3
Gratulerer så masse til alle tre! :o) Dere må bare sende meg deres adresse med epost og så skal pakkene bli sendt av gårde med en gang! :o)

Igjen tusen hjertelig takk for alle hyggelige kommentarer! :o)

 

OPPDATERING: Jeg fant ut nettopp at jeg har ikke epost- og heller ikke bloggadresse til Ainur som vant pakke nr.2 for å kontakte henne.... Ainur jeg håper at du følger bloggen! ;o) Hvis noen av dere vet hvem hun er så er det bare å tipse henne eller meg for å ta kontakt! ;o)

 

3 kommentarer

Ingrid Riddervold

22.feb.2011 kl.09:36

Jeg vet om Ainur, hun har handlet hos meg :-) Med mindre det finnes flere Ainurer selvfølgelig. Sender deg en mail jeg Maria.

Queen Emma

22.feb.2011 kl.15:01

Gratulerer (:

Ainur

22.feb.2011 kl.18:01

KLART jeg følger bloggen, og ble suuuuper happy når jeg så at jeg har vunnet!!! <3

Jeg har ikke blogg lenger selv, men min mailadresse er: aina_eikrem@hotmail.com

Igjen, JIPPIII:) Jeg gleeder meg til å få den i posten!!!!

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

29, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits