Bottoms Up reiser rundt og rundt......

Ny dag i dag, herlig vær og helg er snart her! Beklager manglende oppdatering her inne i det siste men som en vennine sier det er av og til litt dumt å være kreativ...  Det er alt for få timer i døgnet til å få gjort det man ønsker å gjøre.... Verkstedet virket som en sterk magnet i det siste, spesielt når bestillinger venter.... Så jeg var nødt til å isolere meg på en måte og pusle med alle mine skatter, smådeler, miniatyrer, bilder, fimo, knapper, fimo og at mulig rart for å lage 80 forskjellige Bottoms Up brosjer som jeg er fornøyd med..... Disse skal ta veien til Athen i dag og nå kan jeg begynne og pusle på nytt for en ny bestilling venter denne gangen fra Lofoten! :o)

Før ti dager siden fikk jeg en hyggelig email fra Sylvia som driver en liten butikk i Kabelvåg i Lofoten. Butikken heter for Rundt og Rundt Redesign og der selges kun miljøvennlig håndverk og redesign laget av Sylvia selv og andre redesignere. Sylvia oppdaget Bottoms Up brosjene via Epla og vil gjerne selge dem i butikken! Artig, eller?  Bottoms Up brosjene er forventet til å ankomme i Lofoten i begynnelsen av mars og håper at dem får en varm velkommst! :o)

Klikk på bildet for å komme til Sylvias nydelig Epla butikk! Besøk gjerne hennes Facebook side også!

Men jeg har jammen flere nyheter jeg! I begynnelsen av mars, nemlig den 5. og 6. skal The Little Box og alle sine kreative prosjekter være med på Vennine Helg på Stikklestad Nasjonale Kultursenteret! Jeg ble invitert å delta som selger av søte Inger Lise som jobber der og er med i å arrangere det hele.Et flott arrangement spesielt for damer og en fin anledning  til å tilbringe litt kvalitetstid med venniner! For mer info besøk Kultursenterets nettside!

Avslutter innlegget med litt forsinkete gratulasjoner for morsdag og alle hjerters dag.... Jeg håper at alle koste seg masse disse dagene, slik som jeg har gjort! :o)  Ha en strålende dag alle sammen og ikke glem at fristen for konkurransen går ut på søndag!  Om du ikke har blitt med enda og vil hive deg med trykk H E R! :)

3 kommentarer

Rebekka <3

18.feb.2011 kl.12:37

genialt med venninne kveld da, jenter/damer trenger litt tid for seg selv av og til..

Anita Kallmyr

18.feb.2011 kl.14:39

Kjempe fin blogg du har! Elsker ideene dine og inspirasjonen din :))))

Demie

20.feb.2011 kl.22:42

Maria mou! Hairomai pou eiste efharistimenoi! Egw menw edw 10 hronia, o andras mou einai norvigos ( kai aitia tou "kserizwmou" ) kai fysika den to exw metaniwsei. I Ellada vevaia panta tha mas leipei... Menw makria-på Østlandet- alla tha krataw epafi meso blogg. Pros to paron filia kai kali epitihia sta dimiourgika sou :-)

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

29, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits