Bottoms Up på Eplas forside i dag! :o)En av mine Bottoms Up brosjene var med på Eplas forside i dag! Det gjorde meg smile i dag! :oD

3 kommentarer

Linn Iren

11.feb.2011 kl.00:35

Det e ikke så rart de havner på førstesiden! Så flotte som de er! =)

Gratulerer med førsteside,å tusen takk for kommentar i min blogg. =)

Å takk for link,det der skal æ nok få prøvd mæ på ganske så snart. Må bare skaffe noen glidelåser. =)

Anna

11.feb.2011 kl.12:39

Tusen takk for kommentarer og svar på bloggen min! :)

Jeg tenker jeg skal prøve med epoxy fra Biltema/Obs først og se om den gir meg det jeg trenger. Fungerer det bra, skal jeg kjøpe i større kvanti - hvis ikke må jeg kanskje bare legge ideen på is. :)

Demie

15.feb.2011 kl.22:01

Geia sou Maria!

Ti wraia pragmata pou ftiahneis! Eimai ki egw mia ellinida pou zei stin Norvigia.

Efhome na pernas kala kai... Jeg skal følge med bloggen din :-)

Filia

Demie

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

29, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits