Mini skulpturer laget av gamle blyanter

Jeg leter ofte etter inspirasjon på nettet. Det er en del av min rutine hver dag.... Ta en kopp med god varm kaffe, sette meg foran pcen og ta en runde innom forskjellige websider og blogger. I går dukket dette bildet på skjermen og det var vel helt umulig å ikke blogge om det!Hele alfabetet laget på tuppen av gamle blyanter! Er det ikke fantastisk? Jeg ble skikkelig imponert så begynte å undersøke litt mer om kunstneren som står bak disse mini skulpturene. Flere bilder kom på skjermen og jeg ble helt ekstatisk! Ta en titt for deg selv!Er disse ikke nydelige da? Veldig original ide! Kunstneren heter for Dalton Ghetti og han kommer opprinelig fra Brazil. Det tok ham ca 25 år for å perfeksjonere dette prosjektet!!! Redskapene som han bruker er veldig enkle og lett tilgjengelige. Hver som ikke har en skarp kniv og en synål hjemme? Alle gjør det men jeg tviler på om det finnes noen som har tålmodigheten for å jobbe med noe sånt... Det som gjør disse skulpturene enda mer spesielle er at dem har aldri blitt solgt. Kunstneren har aldri tenkt å selge dem men har bare gitt dem bort som gaver til venner! :o)Jeg avslutter innlegget med min favoritt og med et stort takk for alle de hyggelige kommentarene på forrige innlegg! Utrolig artig at så mange vil være med på konkurransen! Flere av dere har stilt spørsmål om materialer osv. Jeg lover å svare så fort som mulig. Det blir ikke så mye tid til blogging når barnet i huset har 39,6 feber...

Jeg ønsker alle en fortsatt kjempefin dag! :o)

 

PS. Alle bildene er linket til original kilden!

10 kommentarer

09.feb.2011 kl.20:01

Fantastisk! Tenker han har brukt endel timer på å få til disse utrolige mini-skulpturene! Dette ga meg inspirasjon til å lage et blyant-innlegg på bloggen:-)

Håper dere er i bedre form og at febertåken over nabokommunen har blåst vekk!

Klem fra oss 4!

Maratonjenta!

Ainur

09.feb.2011 kl.21:50

STIIILIG:)

Linn Iren

13.feb.2011 kl.11:31

hei igjen =)

Tuuuusen takk for kommentar å link ! Så fikk æ prøvd mæ på de pengpungene! Her e link hvis du vil se kordan det ble. =) http://linnir3n.blogspot.com/2011/02/sydd-en-liten-pung.html

Linn Iren

13.feb.2011 kl.11:35

Søren og,skulle jo å si at disse va jo helt utrolige! Æ synest det e så fantastisk at noen får til å lage sånn kunst som man virkelig husker å ha sett. =)

qia

18.feb.2011 kl.14:26

Kjempe kult!

Pia Bjørnsen

18.feb.2011 kl.14:27

de var jo awesome!

Photographya

18.feb.2011 kl.14:31

Så utroligt! Jeg elsker dem!

Qtie

18.feb.2011 kl.14:35

Wow, utrolig bra laget.

charl8

18.feb.2011 kl.14:53

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW!!!!!!!!!!!!! HERREJESUS SÅ UTROLIG FETT!

Mamma Åsne Eileen

19.feb.2011 kl.15:40

knall tøffe ;) spesiellt den med hjertet :)

ha en fin fin lørdag :)

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

29, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits