Sydilla! Flere pengepunger!

Siden jeg har prøvd å lære meg å sy, så kan jeg ikke holde hendene unna symaskinen! Jeg skjønner det ikke at jeg virkelig trodde at sykunsten er lite interessant! Det er vel så ARTIG! I går ble jeg ferdig med noen pengepunger til!

Alle sydd av gjenbrukte stoffer! Jeg har samlet stoffer i en stund nå, egentlig uten grund... bare fordi jeg syntes at dem var fine! Nå kommer dem til nytte! :o)


Disse er sydd av stoffrester. God og tykk bomull og fantastiske sprekke farger! :o)
Svart bakgrunn med hvite blomster som fôr i den ene og hvit bakgrunn og røde bittesmå blomster som for i den andre!Den fuksia her er sydd av en kjøkkenhåndkle og den hvite med grønne blomster av en dunpose!

Fôret med fine stoffrester i kontrastfarger begge to!Disse to er sydd av to gardiner! Hoho!

Den ene fôret med nydelige røde prikker og den andre med rosa stripper!Pastel toner på disse! Lilla, rosa og lyseblått!Her har jeg brukt nye stoffer som fôr. Og det ser ut som at jeg har glemt å ta bilde av innsiden av den ene pungen...

Som jeg skrev på forrige innlegg kommer disse ikke til salgs! Jeg har laget dem fordi det er morsomt og artig å holde på med sånne ting! Noen skal bli gaver til venniner og noen andre skal være med på premiepakkene for konkurransen som kommer litt senere i dag! ;o)

Jeg håper at dere liker dem! :o)

9 kommentarer

Apple.Eeek

06.feb.2011 kl.15:31

Så mange kjmpefine pengepunger :-)

gunnhiiild

06.feb.2011 kl.15:37

Så utrolig fine dem er :D

Synne

06.feb.2011 kl.15:38

så fine! :)

Karoline Star i Colorado 11/12

06.feb.2011 kl.15:38

Utrolig fine, og utrolig flink du er! Kjempe fin blogg også ^^

Alexandra Jacobsen Lorentzen

06.feb.2011 kl.15:41

kjempe fine! :)

Hilde

06.feb.2011 kl.15:45

Awesome.

Må bare spørre, hvordan syr man en sånn?

Line

06.feb.2011 kl.16:05

kjempe fine!skulle ønske jeg var like kreativ:) hehe

♥ m a e n g / /

06.feb.2011 kl.16:12

utrolig fine! ♥

for en liten tid tilbake hadde jeg og fire venninner en blogg kalt EMOTI! vi drev å sydde osv. :) var utrolig moro!

Linn Iren

07.feb.2011 kl.09:28

Så fine de va =) Har akuratt lært mæ å bruke symaskin sjøl i år! Å æ sitter der vææææær dag! =) (har hadd symaskin i 8 år,å nå først lært mæ å bruke den.!) hehe.

Lurer og på kordan man syr sånn med fôr ? Det må æ finne ut av,for de ser jo kjempe fine ut! =)

KLem fra Linn Iren

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

29, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits