Pengepunger! :o)

Litt før jul kjøpte jeg en symaskin som gave til meg selv. Mamma har vært veldig flink med søm og broderi men da jeg var lita hadde jeg ingen interesse for sånne ting... Siden jeg flyttet til Norge har jeg lært meg å strikke og å hekle så nå var det vel på tiden å bli litt bedre kjent med symaskinen! Ingrid og Ane er ekstremt flinke i å sy og jeg har fått av dem masse inspirasjon og ikke minst motivasjon til å prøve meg med søm. Første prosjektet var to pengepunger! :o)Disse er laget for to søstre, nemlig meg og søstera mi! :o) Dem er sydd av en stoffrest som jeg har fått fra mamma. Hun hadde brukt det samme stoff for å sy et sengetøysett, så dem har stor emosjonell verdi for meg! :o)


Den ene er fôret med et nydelig stoff med små lisseblåe prikker og den andre med et stoff fra et putetrekk med litt mer floral mønster!Jeg synes at dem ble ganske fine med tanke på at jeg har aldri prøvd meg på sånne ting før! I tillegg fant jeg ut at det er vel så artig å sy! Nå har jeg klippet stoff til flere og jeg gleder meg til å sette meg ved symaskinen igjen! Jeg har ikke planer for å selge det jeg syr, i hvert fall ikke ennå. Men jeg tenkt å lage flere pengepunger som gaver til venner (eller bloggvenner! ;o) Dem er veldig praktiske, pene og ikke minst håndlagde med masse kjærlighet! Håper at dere liker dem! ;o)

Ønsker dere en fortsatt fin og koselig søndag!

 

10 kommentarer

Kaisa :)

30.jan.2011 kl.18:25

så søt

Camilla C N Nordaas

30.jan.2011 kl.18:31

søte..<33

kommentere tilbake??

Sept

30.jan.2011 kl.18:32

De var søte ! :)

TIDSF0RDRIV

30.jan.2011 kl.18:34

Hahaha, de var søte da:D:D

Eira >_<

30.jan.2011 kl.18:38

SØTE :D

Zanetta Marie

30.jan.2011 kl.18:45

Søte ! <3

Emilie

30.jan.2011 kl.18:50

Søte de er (:

Marthe

30.jan.2011 kl.18:58

åå, så fin :- ) flink du er!

Lilli

30.jan.2011 kl.19:21

Så søte (:

LILLE LEAH - TROLLET :]

30.jan.2011 kl.19:37

søte da:D

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

29, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits