En røyk..... som ikke kan røykes....

Planen i dag var å bli ferdig med noen sølvanhenger.... Det var vel ikke så mye som gjensto, kun polering og montering av kjede....og så skulle jeg ta bilder for å vise dere og oppdatere Epla butikken..... Men når jeg planlegger noe, så er det noen der oppe som ler, tror jeg... :o(  Jeg vil ikke å være sur og grinete men nå er jeg virkelig lei av å være syk altså! Dattera vår smitter oss med alt mulig rart fra barnehage.... og nå er jeg LEI... Huff..... Feber,  hoste og vondt i hele kroppen.... Huff...... Fin helg, eller? :o(

Pluss at det var skikkelig innevær i dag.... Skremmende sterk vind og snø.... Pluss at halsen min gjør så vondt at jeg ikke kan røyke.... og det gjør enda mer vondt....

Men det er så rart hva folk kan finne på nett....Det er hva jeg kaller perfekt timing! Hoho! ;o)

 

Synes at denne installasjonen er nydelig.... Ikke så mange som velger røyk som tema eller inspirasjon, spesielt her i Norge... Kunstneren heter Yang Yongliang (og jeg er veldig glad for at jeg ikke må si navnet høyt... ;o)

Besøk gjerne websiden hans!

Ha en fin kveld alle sammen!

9 kommentarer

♥imwe

29.jan.2011 kl.21:40

God kveld til deg og, fin blogg:D

xxcupcakesxx

29.jan.2011 kl.21:40

det var sykt stilig jo !

Elise

29.jan.2011 kl.21:42

fedt

Blondie Fortenk :)

29.jan.2011 kl.21:49

Døds kult!

Yvonne

29.jan.2011 kl.21:53

Neeei, så tøft :D

GoldenHair

29.jan.2011 kl.21:54

Hehehe, litt merkelig egentlig.. Fin blogg. ;*

Adele Charlotta Olsson

29.jan.2011 kl.22:15

Kult

Ingrid Riddervold

30.jan.2011 kl.00:56

Heia Maria!

Jeg har ikke mer av det fine blåprikkete stoffet, alt er oppbrukt på kjole, sminkepung og et par pengepunger. Har noen bittesmå rester igjen til øredobber. Tenker du ny kjole til Giota eller? ;-)

tonesfoto

30.jan.2011 kl.11:13

Stilig den røyken :D

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

29, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits