Bottoms Up update!

Bottoms Up brosjene mine har vært ganske populære julegaver og jeg vil takke hjertelig alle dere som har valgt å gi bort en til jul! :o) Flere etterlyste nye brosjer i det siste og sannheten er at det har vært en liten utvalg i butikken etter julesalget...Men i morgen skal jeg levere nye brosjer jeg! ;o)

Det er vel ikke så enkelt å lage sånne brosjer....Man trenger god tid og ikke minst inpirasjon! I det siste har jeg vært så inspirert at jeg knapt visste på hvilken fot jeg skulle stå på..... Mange artige oppgaver på skole og enda flere spennende prosjekter underveis.... (eller utprøvinger i hvert fall.... vi får se om resultatet skal bli bra nok.... hoho!).

Denne uka klødde virkelig på fingrene mine for å lage nye Bottoms Up! Det er så rart.... Jeg lager sånne brosjer i flere år nå, men det er like spennende hver eneste gang jeg begynner å pusle for å lage nye! Og at hver eneste brosje er helt unik, er sjarmerende rett og slett, ikke bare for kundene men også for meg!

Her er de nye brosjene som kom til verden i dag!

Her er en mini serie! Jeg falt pladask for disse fiskene! Dem ligner veldig med japanske tegninger med en litt mer moderne vri da! Så fine detaljer og flotte farger...I tillegg er det vel så sjelden at jeg finner interessante bilder på svart bakgrunn!  Bildene er vel ikke helt rettferdige med fargene da....( Det var nesten ingen dagslys i dag her på Levanger.....) :o(

 

Denne her ble født som en rebel.... Respect.....

Disse to ble vel litt mer nostalgiske....preget av små detaljer fra en svunnen tid....Lovebirds.... Fin valentines gave til en spesiell dame! ;o)

Husker dere miniatyrene jeg hadde kjøpt i Athen? Jeg har fått takk i flere og her er noen brosjer med en miniatyr i hovedrollen! Noen har glade farger mens andre er i svart og hvitt eller gråtoner. En for enhver smak! ;o)

Daydreamer...

Litt retrostemning på denne....  :o)

Rar kjærlighet???

Kusken i skogen...

Denne er uten tittel.... men veldig malerisk!

Svart og hvitt.....

Martini?


Dame i lilla lost in translation...

Uten tittel igjen....Synes at denne er ganske romantisk.....

En fin melodi...

Agnostic front....

Sist men ikke minst kommer favoritten min! Den har ikke tittel men er kjempestillig, spør du meg!

Vanligvis gir jeg ikke navn eller tittel til brosjene mine. Dem blir kun nummerert. Men denne gangen føltes det riktig at dem får en tittel, noen av dem i hvert fall...  :o)  Håper at dere liker dem! Noen av dem har allerede havnet i Epla butikken min men mesteparten skal vente på en ny stolt eier på Pryd på Bakklandet i morgen! Kom gjerne for å hilse!  Ha en superfin kveld alle sammen! :o)

4 kommentarer

Anomymous

28.jan.2011 kl.00:15

kjempe fine bilder ;)

fin blogg ;)

MieehEsKiwi

28.jan.2011 kl.00:19

Den respect brosjen ble på en måre favoritten min ;P ^^

Line

28.jan.2011 kl.01:20

Wow :D så flotte!! du er skikkelig flink!:D

Ingrid Riddervold

28.jan.2011 kl.14:09

Kjempefine Maria!

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

29, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits