En miniatyrverden

Da jeg var i Hellas i løpet av sommeren fant jeg i en butikk nydelige små miniatyrer og falt pladask for dem! Dem var perfekte for utsmykking av Bottoms Up Brosjene mine, så jeg kjøpte en god del, selv om dem var ganske dyre... Før noen dager siden oppdaget jeg slinkachu.  Han er en ung kunstner fra UK som jobber med miniatyrinstallasjoner i ekte omgivelser.  Helt fantastisk jobb altså!  Skikkleig inspirerende!

Er disse bildene ikke nydelige da?

Her ser man hvor små miniatyrene faktisk er! Men likevel så ser dem levende ut!


Dette bildet er mitt favoritt! Veldig romantisk på sin måtte og ganske nostalgisk! Jeg liker  tenke på hva disse småe mennesker sier til hverandre.... Snakker de om været, om en rar ny nabodame eller krangler de? Hmm... :o)

 

Dere kan lese mer om slinkachu og se flere bilder av hans jobb på websiden hans: http://slinkachu.com/

Alle bildene er lånet fra designboom.com

 

6 kommentarer

stnc

20.jan.2011 kl.14:51

kult

saree.blogg.no

20.jan.2011 kl.15:02

Kuult : )

Kommenter gjerne tilbake.

-Saree.blogg.no

Silje Nathalie

20.jan.2011 kl.15:50

Utrolig stilig!

ENER Artwork

20.jan.2011 kl.17:21

Utrolig kult :)

Villblomsten

09.feb.2011 kl.10:18

Kjempe-tøffe bilder ! :-)

Qtie

18.feb.2011 kl.14:37

Jeg elsker slike bilder, det er så kult.

Så noen bilder i Barcelona der de sto på frukt. Tøft!

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

29, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits