SALG på Eplabutikken!!!

Nå er det Januarsalg på hele Epla sin side og en god del av mine produkter har også nedsatt pris! Nemlig alle Fabric Drops ringene selges nå for 90,- (før 140) og noen Bottoms Up brosjer for 100,- (før195).  Sjekk Salg-kategorien for flotte tilbud!Jeg ville egentlig ha et bilde av salgsiden her på bloggen men vet ikke hvordan man gjør det..... Jeg er vel ikke så flink når det gjelder datamaskiner for å si det mild.....  Jeg har prøvd å hente html koden og lime den inn mens jeg skrev innlegget men da blir ikke produktbildene med....Noen som har lyst til å komme med tips?

Ønsker alle dere en fortsatt fin helg! :o)

 

6 kommentarer

lenefkleven

15.jan.2011 kl.18:08

god helg :D

Oda

15.jan.2011 kl.18:10

Hvem linjer måtte du ta for å bli smykkedesigner? :)

twoo

15.jan.2011 kl.18:33

fin blogg! Ha en fin lørdagskveld :)

Michelle :)

15.jan.2011 kl.18:43

Hei, jeg lurer virkelig på om du kan hjelpe meg?

Vennina mi er med i en konkurranse, og jeg ska hjelpe henne å vinne! Venner er for å hjelpe, right?

Hvis du bare kunne stemme på denne chipsposen, hadde jeg blitt kjempeglad!

Hun vet ikke at jeg gjør dette, så det blir en suprise. Vær så snill?

Alt du trenger er å..

- trykke inn på linken;

http://kims.no/kampanjer/smakenavdinfredag/#/details/14893

- trykke på "til duell"

- også stemmer du! (STEM!!)

Om du har gjort det, skriv som svar eller kommentar, for da er du med i trekningen om et gavekort fra cubus til hele 500,-

Vi har ikke cubus her i byen, så da er det vel bedre at noen som har det får gavekortet?

Mina :)

Oda

15.jan.2011 kl.22:55

Savar: Okai :) Er utrolig morro å lage smykker da :)

Ingrid Riddervold

16.jan.2011 kl.23:33

Prøv Print Screen, noen datamaskiner har en egen knapp som tar bilde av skjermen. Sjekk på tastaturet eller i noen menyer om du finner hurtigtastene for å få det til å skje. Selv sitter jeg på Mac, der er det shift command 4 som er trikset. :-)

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

29, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits