Giveaway hos Maratonjenta!

Jeg ble kjent med Inger Lise helt tilfeldig, da jeg åpnet Epla butikken min i fjor. Hun kjøpte nemlig et par Fabric Drops øredobber uten å legge merke på hvem jeg er eller hvor jeg kommer fra.... Det var vel en stor overaskelse for henne å få pakke fra en gresk dame, når hun er gift med en greker og bor kun noen få kilometer unna! Overaskelsen var enda større for min del, da jeg oppdaget at det finnes flere grekere i nærheten og jeg var virkelig imponert når Inger Lise begynte å snakke flytende gresk til meg!!!

Inger Lise har nylig begynt å blogge og hun er veldig flink! En veldig snil dame, supermamma med masse energi, kjempeglad i farger og veldig opptatt av interiør! Nå har hun Giveaway på bloggen sin! Har du også lyst å bli med på trekningen så er det bare å klikke på bildet med den flotte premien!

Lykke til! :o)

Én kommentar

Fin blogg! Ha en fin Tirsdag videre:)

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

29, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits