Håndlagde smykker i sølv!

Siden Pryd feirer sin 5 års bursdag nå på helga så måtte vi vel rydde og ordne litt for å forberede oss for jubilleet! Vi feirer med 30 % rabbatt på alt i butikken så dere må ikke glemme å komme innom! Massevis av nye spennende varer som dukket opp nå etter jula!

Jeg har også fått tid til å montere et vitrineskap som ble kjøpt før noen måneder siden...Der skal du finne unike egendesignede og håndlagde smykker i 925 sølv! Det var vel på tide! Her er en liten smakebit....Ringer og øredobber, halssmykker og armbånd, brosjer og mansjettknapper og det kommer flere ting snart, ja! Beklager dårlig lys på bildene men dagslyset forsvant så fort........og på en lørdag med mange trivelige kunder så går tiden enda fortere..... Men det er bare å komme innom og se smykkene for deg selv og til og med prøve det du liker! ;o)

Og siden vinteren er fortsatt her og valentines dagen nærmer seg, hva med nydelige hjerte-brosjer i tovet ull, som gave til deg selv eller den du er glad i?

Dem finnes i mange forkjellige farger, pyntet med perler eller vintage knapper! Sånne brosjer kommer også på Epla butikken i løpet av uka.Jeg må bare rekke å ta bilder, jeg!Masse knappøredobber også! Fine gaver for fargeglade damer ;o)Og sånt ser mitt jubileumsbord ut!

Dere er alle hjertelig velkommen! Gleder oss til å feire med sammen med dere!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

29, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits