Tilbake med nytt design!!!

Jeg vet det....Det er lenge siden sist.... Men jeg var egentlig nødt til å ta en liten pause fra bloggverden, blant annet, før jeg kaster meg i arenaen igjen! Etter en lang periode i Hellas med stressende kurs og koselig ferie etterpå, kom vi tilbake i august med batteriene fulle. Men da gikk det vel ikke akkurat som planlagt... Dattera mi begynte på barnehage og det tok lang tid før hun ble vant til nye omgivelser, mannen min fikk masse ekstra vakter på sykehuset og jeg hadde fått studieplass på HINT, nemlig på Kunst og Håndverk og ble partner i det kreative butikkkolleltivet Pryd på Bakklandet og på Pop Up avdelingen på Mercur. Partnerskapet var egentlig det eneste som gikk etter planen! Men det er ikke bare-bare å jobbe i to butikker, produsere samtidig, og dra til skole....spesielt når man har familie og barn og når butikkene er 80km unna.... Så bloggingen måtte vente litt lengre, skjønner dere. :o)Men nå har alt falt på plass igjen og jeg kan faktisk nyte hverdagen og jobben og har tid og lyst til å blogge igjen!

Bloggen og Epla butikken har fått til og med nytt design! Jeg er veldig stolt av det! Designeren som står bak det er Ingrid Riddervold! Jeg har skrevet flere ganger om Ingrid og alt det flotte hun lager. Hun har gjort en super jobb, synes jeg! Samarbeidet var perfekt og hun var ekstremt flink til å lytte hva jeg ønsker og tolke det til farger og design! Trenger du hjelp med et grafisk prosjekt så kan jeg anbefalle Ingrid på det varmeste! Veldig god kvalitet,  hyggelig kommunikasjon og ikke minst veldig vennlige priser! Sjekk nettsiden hennes for flere detaljer om hennes jobb som grafisk designer.

Jeg avslutter innlegget med noe fargerikt og morsommt som jeg har veldig lyst til!

 

 Se på disse flotte ringene! De er laget av oljepasteller og man kan male med dem! Kanskje kommer den røde i postkassa til Jul? Kunstneren heter forresten Timothy Liles og man kan kjøpe disse på designboom. Bildet er også lånet derifra.

Ha en fin dag alle sammen!

 

 

 

Én kommentar

christine

17.nov.2010 kl.19:16

oh, disse var kule :D

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

29, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits