Maganda: En veldig inspirerende blogg og en super kreativ dame!

Jeg fant ut om Maganda før noen måneder siden, da jeg hadde oppdaget Pryd. Fine punger og smekker, babytøfler og mye annet var på vindusplassen og jeg ble fasinert, rett og slett! Denne dagen ble en nydelig maganda pung min og eventyret begynte! Jeg oppdaget bloggen til Gunn og besøker den hver eneste dag, hvis ikke flere ganger om dagen... Maganda betyr vakkert og alt som den dyktige dama lager er jo utrolig vakkert! Nydelige retro stoffer får et nytt liv som herlige assesoirer! Sterke farger kombinert med stil og unike kvalitetsprodukter som lages med masse kjærlighet - det er hva maganda betyr for meg! Jeg har skrevet om Maganda før men i dag har jeg enda en god grunn til å skrive om Gunn og tingene hun lager. Jeg må nemlig skryte litt av noen nye ting med Maganda lapp, som ble MINE! Nemlig en nydelig bleieveske med matchende smukkeholder for min lille prinsesse! Jeg var så heldig at Gunn likte noen av mine ting og kontaktet meg om en byttehandel.  Jeg var så klart med og før noen dager siden kom disse herlighetene i posten!Love at first sight! Så myke og gode med fine sømmer og detaljer! Begge to er allered i bruk og skal komme til god nytte! Bleievesken er veldig romslig og har nok plass til 2-3 bleier og en liten pakke våtservietter. Kjempepraktisk! Og smukkeholderen har ekstra sterk clips som fester seg godt på babyklærne og ring for smukkene med knapp, som den dere ser på bildet.  Jeg mangler ord for å beskrive hvor glad jeg er!!! Tusen hjertelig takk Gunn!
Jeg anbefaler at dere tar en tur innom både bloggen og Epla butikken til Gunn. Hun lager MASSE MASSE fint! Og hvis det er noe dere lurer om ikke nøl å ta kontakt med henne! Hun er utrolig snill og søt og en ekte proff når det gjelder jobben sin!

Update nr1: Gunn har også laget en liten ekstra ting til meg! Nemlig et fint hårnål med en søt rosa rose! Utrolig nydelig! Men da jeg tok bildet var det forsvunnet... En liten rampete jente hadde tatt det... Jeg lover å ta bilde og vise det til dere litt senere!

Update nr 2. Det ser ut som at enda en maganda ting skal bli min! Gunn hadde en giveaway på bloggen hennes og jeg er en av de vinnere! Denne fine tørklen nederst til høyre kommer i posten snart! Spennende!


Er jeg ikke heldig eller hva? ;oD

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

29, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits