Give away hos Ingrid Riddervold!!!

Ingrid Riddervold, kjent også som "frøken kartonglommebok" er en veldig kreativ og dyktig designer fra Trondheim. Dama har en veldig god følelse om hva markedet mangler og hva folk vil ha og det kombinert med god smak og originale ideer er en smashing kombinasjon! En rød tråd på produktene hennes er gjenbruk og nostalgi som hun sier selv. Øredobber, kartonlommeboker, tøykurver, LP-skåler, penge- og sminkepunger og så mye annet, alt laget av resirkulerte materialer og av top kvalitet! I det siste har hun også prøvd seg på barneklær, nemlig småkjøler for lille prinsesser og gosh var det en suksess!!! Jeg har vært veldig heldig for at jeg har blitt kjent med henne og er kan aldri bli lei av det hun lager!!! Jeg har selv en kartonglommebok (nr.2 faktisk), en tøykurv og en pengepung laget av resirkulert gardin, to sminkepunger hvorav den ene er laget av voksduk, øredobber, en brodert brosje og kjøpte tre fine kjøler til dattera mi, så jeg tror at det er litt selvfølgelig for min del at Ingrid Riddervold Design ANBEFALLES!

Men som jeg sa får jeg aldri nok av hennes produkter... Derfor melder jeg meg på Give away'en hennes! Hun feirer 100 000 besøk på bloggen hennes! Man får nesten ikke lyst til å spre order videre om denne konkurransen, fordi premien er helt utrolig men hvis jeg vil ha en biten liten sjanse for å vinne, må jeg vel gjøre det.... Hehe... Nei da, jeg bare tuller! Det viktigste er at enda flere folk blir kjent med det som flinke Ingrid lager! Besøk gjerne bloggen hennes, det er en fantastisk inspirasjonskilde eller klikk på bildet for å komme direkte til Give away innlegget dersom du ønsker å delta! Ingrid Riddervold er med i det kreative designkollektivet Pryd på Bakklandet i Trondheim, og du kan finne hennes produkter også på Pryd Pop-Up-avdelingen på Mercursenteret! For dere som ikke bor i Trondheim besøk Epla butikken hennes!


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

29, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits