Wire flower power!!!!

Etter en del innlegg om forkjellige konkuranser, som jeg selvfølgelig ikke har vunnet (sniff...) var det på tide med å presentere prosjektet som har holdt meg opptatt i det siste! Wires!!! En ny serie smykker som er lagd av farget eller forsølvet kobbertråd og hekles for hånd med en spesiell teknikk! Det tok meg litt tid og eksperimentering fordi tråden ikke er elastisk som garn og jeg hekler ganske fast men det ble bra resultat til slutt!

Jeg har så klart begynnt med å lage øredobber først! Jeg er besatt av øredobbene i det siste.... Men jeg har allerede heklet flere halssmykker også! (Bildene må dessverre vente fordi min kjære mann reiste til Voss og tok med kameraen)

                 
                 
                 
                 
                 
                        Wire flower øredobber, 175,- på Epla og Pryd Pop Up

Er disse ikke fine, eller hva? Og de er pyntet med ekte fersksvannsperler og har også fått krok av sterling sølv! Hehe!
Blomsten er litt mindre enn 3 cm i diameter og øredobbene er ca 4 cm lang. Du kan finne disse på Epla butikken min og på Pryd Pop Up på Mercur i Trondheim! Takket være den snille Ingrid har jeg også en Epla knapp på bloggen! Jippi! Trykk på den og du kommer direkte til butikken!
Håper at dere liker dem! Stor klem til alle dere lesere! Skal ta en bloggrunde nå for å se hva dere har i hjertet!
Ha en fin dag alle sammen!


 

11 kommentarer

MAYASB

16.mar.2010 kl.16:25

kjempefin blogg! :)

søtt med kommentar tilbake ;*

T&K

16.mar.2010 kl.16:28

Kule øredobber ;)

Kiwi&Mango

16.mar.2010 kl.16:28

likte øredobbene. O.O

Hopp gjerne innom bloggen og skriv den beste sangen du vet om!

Kooooos Kiwi!

MEK

16.mar.2010 kl.16:29

www.Clothesbymek.blogg.no

Anniken

16.mar.2010 kl.16:29

Så søte :)

Linn Jones

16.mar.2010 kl.16:33

Fine!

 KMALIN - Malin Karlsen'

16.mar.2010 kl.16:38

fine :-)

STINE PEDERSEN

16.mar.2010 kl.16:40

så fine!

Ingrid Riddervold

17.mar.2010 kl.15:34

Hei Maria!

Jeg er på bakklandet på lørdag, men kan møte deg først hvis du er i byen før 11 :-) Ang undertøy vet jeg ikke helt hvordan jeg laget det, hva med en matchende body under? ;-) Dessuten er det ikke mer stoff. Hadde vært morsomt å sett kjolene på lillejenta di :-D

Gunn

21.mar.2010 kl.16:46

De var kjempefine! Og så bra at du fikk lært deg å legge til bilder på sidemenyen :)

Silje Silje

21.mar.2010 kl.17:30

Tusentakk:) Jeg tenker alltid positivt, akkurat bare en liten stund idag at jeg tillot meg selv å være litt lei. Alt ordner seg! '

Lillejenta di var forresten nydelig i Ingrid-kjoler!

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

29, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits