Enda en give away! Maganda!Maganda har vært en inspirasjonskilde for meg. Gunn lager så mange fine ting at jeg nesten ikke klarer å bestemme meg hva jeg vil ha! Kjempefine retro stoffer i herlige farger får ny liv som punger, smekker øredobber, brosjer osv . Jeg elsker gjenbruk og har snakker vi sannelig gjenbruk på sitt beste! Før noen uker siden fant jeg også ut at dama som står bak navnet Maganda er en supersnill person og det var ikke en så stor overskelse, det må jeg si! Man må være søt for å lage så utrolig søte tilng! Nå har bloggen hennes over 50 følgere og Gunn har derfor Give away! Det er ikke noe du vil miste! Ta en tur innom bloggen hennes og delta selv! (Klikk på bildet for å komme til innlegget).Du kan vinne en pung i Retro stoffer, to par øredobber og en mummi brosje som du velger selv fra Epla butikken hennes!

Du kan også finne Maganda i mange steder (sjekk bloggen hennes).Pryd på Bakklandet I Trondheim er så klart en av dem!


Hmmm.... Jeg vil også gjerne lage et innlegg på sidemenyen om det men vet ikke hvordan.....Noen av dere blogglesere som kan hjelpe?

Én kommentar

Gunn

04.mar.2010 kl.17:12

Hei Maria, du er så snill altså! Tusen takk for de rosende ord! Det er pakke på vei til deg allerede (rakk ikke postfristen klokken fire, men da blir den sendt i morgen), men kanskje har du vinnerlykke så det kommer det to ;)

Vet ikke hvordan man lager "innlegg" på sidemenyen på blogger.no, men Ingrid har f.eks bilde og link til bloglovin' hos henne, så det er kanskje som på blogger at man kan legge til bilde og så når noen klikker på bildet blir de sendt videre til den linken du har på bildet..? Nå gjetter jeg bare vilt her. Har ikke peiling på hva jeg prater om, hehe..

Håper du har ei fin kveld! Jeg får besøk av ei anna blogger så vi skal sitte å skravle og pusle litt med patchwork og heklenåler mens kjæresten blir sendt på lesesalen for å pugge til examen ;)

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

29, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits