Give away hos En Fugl i hånden-Vinn fine retrostoffer!


Jeg elsker retro stoffer og nå har jeg mulighet til å vinne en hel bunk! En fugl i hånden har give away! Vil du også delta? Klikk HER for å komme til innlegget! Besøk gjerne bloggen hennes, det er virkelig verdt å følge!

Én kommentar

Ingrid Riddervold

28.feb.2010 kl.13:06

Nydelig med retro stoffer, jeg får aldri nok. Så du at det var nesten 300 påmeldte til konkurransen eller? Gosh! Tusen takk for støttende kommentar, setter stor pris på det Maria! Vi sees i morgen på møte? Skal få inn noen nye møbler vi fant på fretex i morgen, blir sikkert fint :-)

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

29, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits