Nye ting på Pop'en!

Det har vært lite blogging forrige uke..... Jeg måtte reise tre ganger til Trondheim og det er ikke så enkelt å kombinere alt når man har et lite barn som trenger og krever oppmerksomhet.... Dessuten streika varmepumpa og vi fryser i fem dager nå.... Det er -21 ute og mellom 9 og 12 inne....Det var ikke en særlig produktiv uke heller men noen nye ting fant veien til Pryd Pop'en på Mercursenteret og det blir en liten oppdattering av Epla butikken min i løpet av uka! Jeg må bare rekke å ta bilder! Rainbow puzzles øredobbene er allerede lagt ut på Epla men snart kommer også halssmykker og hjertebrosjer i flere farger!Det var forferderlig vanskelig å ta et godt bilde av disse nye halsmykkene! De er laget av gamle lysekronedeler i glass, forskellige perler og to av dem er pyntet med ekte halvedle steiner, nemlig agater, rosenkvartz, aventuriner og ferskvannsperler! Litt glamrock stil for tøffe jenter! Disse finner du på Pop'en og koster 195,- kr.Enda tre halssmykker kom til verden i løpet av forrige uken... Disse er laget av deler som kommer fra gamle armbåndsurer, gamle knapper, ull, og vintage lucite- og glassperler. Jeg elsker gamle urer! Jeg synes at de er selve så fine som en smykke! Tøffe, ikke sant? 195,-kr på Pop'en.

Og siden våren kommer (jeg liker å tenke at den kommer snart selv om utsikten fra vinduet og temperaturen inne og ute er bevis for det motsatte....) laget jeg også noen søte og morsomme øredobber for å komme i varm og vårlig stemning!Med frukt i magen kan du leke hele dagen! Hehe! Er de ikke søte, eller? De er laget av glass og sterling sølv og passer sååååå fin med sommerklær og en Pina Colada!!!! De selges foreløpig bare på Pop Up'en  men kommer på Epla i løpet av uka!

Jeg skal forresten jobbe på Pop Up'en på lørdag, så hvis noen av dere lesere har tid og lyst kom for å hilse!

Nå er det sovetid for meg også... Hele familien sover og det er mest sannsynnlig at en liten søt jente skal våkne snart.... God natt alle sammen!

5 kommentarer

Sihawwt

24.feb.2010 kl.01:50

Søt blogg <3

komenter gjerne tilbake <3

-Sihawwt.blogg.no
så kule ting!

Melinda

24.feb.2010 kl.15:26

utrolig mye fint! :)

Cecilie <3

24.feb.2010 kl.15:28

Sykt fine :D

RAGNHILD

24.feb.2010 kl.15:34

gud så fine bilder!

-

jeg har fått pannelugg, hva synes du om det?

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

29, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits