Første dag på jobb og nye smykker!

I går var det min første dag på jobb! Flere trivelige kunder som kom innom Pryd Pop Up butikken og jeg er kjempefornøyd fordi jeg klarte det bra! Jippi! Det var veldig spennende å se hva folk liker og se hvordan de liker det jeg lager selv! Mine ting er også på plass så hvis noen av dere som bor i Trondheim har lyst til å ta en titt på dem selv, så er dere hjertelig velkomne! Jeg skal være der på lørdag den 20. og kanskje tirsdag den 16. og det hadde vært kjempekoselig hvis dere stakk innom for å si hei!

Her er to bilder av mine ting, som de er utstillt i butikken! Jeg fikk lov til å bruke denne fine speilkommoden som vi har lånt fra Fretex. (Forresten alle møblene i butikken kommer fra Fretex og er til salgs!) Nye bottoms Up brosjene, forskellige øredobber, og hjerte-brosjer laget av tovet ull -perfekt gave for morsdagen og allehjertrsdagen!Er de ikke søte? Gode og myke og fargeglade hjerter, pyntet med fine knapper eller perler! Disse selges bare på
Pop Up'en og koster 140 kr men hvis du ønsker deg en, send meg en epost og vi kan ordne det! ;o)

Og her er noen nye øredobber! Laget av gardin anheng, tekstil-kuler og sølv! Det finnes bare fem par i ulike farger! Disse finner du på Pryd Pop Up og koster 120 kr.Er de ikke fine? Jeg tror at jeg skal beholde et par selv.....men hvilke farge da? Hmmm....

Og så kommer flere nyheter! En serie øredobber laget av fargeblyanter og en serie laget av plexiglass!


Fargeblyant øredobber tilhører en ny serie med smykker som har fått navnet Rainbow Puzzles! Snart kommer også halssmykker og ringer og selvfølgelig nye øredobber og dere som ikke bor i Trondheim skal finne dem i min Epla butikk i løpet av uka!
Rainbow Puzzles øredobber : 90 kr de små 110 de store. Plexiglass øredobber : 100kr, både selges på Pryd Pop UpOg enda flere nye øredobber men mye morsommere denne gangen! Disse er laget av deler som kom fra et gammelt brettspill, perler og sølv og øyne beveger seg til og med! Kjempemorsomme! Hehe!

Til slutt skal jeg vise dere bilder av mine favoritter, nemlig Bottoms Up brosjene mine.... 22 nye unike brosjer kom til verden i løpet av forrige uken og venter på Pryd Pop Up for en ny eier! Jeg påminner dere at hver brosje er unik og kan ikke dubliseres! De er laget av gamle brus- og ølbokser, gamle bilder og forskjelige loppefunn! Hurra for resirkulering altså!
Jeg burde tatt bilder med daglyset men jeg hadde ikke tid...... De første tre som har svarte og hvite bilder er mine yndlingsbrosjer.... Jeg elsker nostalgiske bilder.... Men som dere ser, det finnes mange forskjellige med fine detaljer så jeg håper at alle finner noe som faller i smak! Disse som vises på bildene selges igjen på Pop Up'en men det finnes flere i min Epla butikk også! Ta en titt!

Jeg ser forresten at bloggen min har rundet 2000 treff og det er stas! Tusen takk til alle dere lesere! Kanskje det er en god grunn for å ha en give-away snart? Følg med! ;o)
 

10 kommentarer

mariemarshmallow

07.feb.2010 kl.23:56

mange søte ting! likte spess de hjerte buttonsene :D

AjlisEnik

08.feb.2010 kl.00:19

Ett ord: søtt! Sjekk ut hva du syntes om mitt antrek for dagen: Mrs. Officer! =)

Silja - Ajlisenik

08.feb.2010 kl.10:06

SV: Tusen takk for det! Gøy du likte antrekket! =)

ELISE ASKIM

09.feb.2010 kl.17:34

takk for koslig kort! Likte muffins-øredobbene veldig godt :D

(jeg er forresten datteren til Kathrine om du lurte) :D

Maria

09.feb.2010 kl.20:08

ELISE ASKIM: Jeg er veldig glad at du likte øredobbene dine! Det føles utrolig bra når kundene er fornøyd! Tusen takk for meldingen altså!

almighty

15.feb.2010 kl.10:17

Digger de gardinhengøredobbene :D

SPESIELT DE LILLA!

Hvordan kan eg som bor i stavanger handle de av deg? :)

Bine

17.feb.2010 kl.12:19

Jeg er virkelig imponert, Maria! Ikke bare har du lagd fine ting, men så MYE!

Gunn

18.feb.2010 kl.20:55

Så mye flott! Falt helt for den rosa hjertebrosjen og blyantøredobbene :) Kommer du til å lage flere av hjertebrosjene?

Maria

19.feb.2010 kl.01:31

Gunn: Takk, takk! Glad at du liker dem! Flere hjertebrosjer i enda flere farger kommer snart, ja! Og fargeblyant øredobbene kommer på Epla på søndag!

Maria

19.feb.2010 kl.01:46

Bine: Tusen takk Bine vennen! Og tusen hjertelig takk for støtten også!

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

29, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits