Nyheter for Allehjertersdag og morsdag!

I det siste er det travle dager her.... Jeg jobber mye for å lage noen nye varer til Pryd Pop Up butikken. Lørdag den 6. er min første dag på jobb og jeg har planlagt å presentere mye forskellig denne dagen! Det skal være veldig spennende! Men virker litt stressende også... Det er den første gangen jeg skal jobbe i en butikk her i Norge....må få litt opplaæring av jentene der og i tillegg er jeg spent om at folk som kommer innom butikken skal like tingene mine eller ikke...... Jeg håper at jeg skal klare det! Tenker positivt i hvert fall!

I går var det en ganske produktiv dag! Har allerede begynt å lage noen ting til Valentin og morsdagen!

Først og fremst Fabric Drops øredobber - Valentine limited edition!
Jeg har bare noen få par av disse øredobbene! Det er veldig vanskelig å finne stoff med hjerter i riktig størrelse! Men jeg hadde noen tøyrester som passet fint! Disse er å finne til salgs i min Epla butikk og håper på en stolt ny eier!

Her er to par til! Denne gangen har vi muffins! Nam nam! Disse er one of a kind! Jeg har ikke stoff til flere!Ett par med hvite muffins og ett med rosa! Perfect gave til en søt dame! Du kan finne dem også på Epla!Rosa øredobber laget av sølv og korall! Igjen limited edition! Jeg har bare 3 par røde og 1 par rosa! Perfekt gave til mor eller kjæreste! Størrelsen er mellom 0,6 og 0,8 cm - små og søte! Roses for you! Sjekk Epla butikken!
Til slutt kommer disse tre spesielle nøkkelringer! De kom til verden også i går og er laget av gamle spill terninger! Disse kommer på Pryd Pop Up butikken og det finnes bare disse tre!

Dessverre har jeg ikke klart å ta bilder av alt som jeg laget i går.... Daglyset forsvant da jeg var klar til å ta bilder.... Flere nyheter kommer i morgen altså! Ha en fin dag alle sammen!
 

5 kommentarer

www.smmuth.blogg.no

01.feb.2010 kl.13:32

kjempe kult ! Kjempefin blogg!

besøke min?

www.smmuth.blogg.no

kleeeem (:

oppbevaringsboks

01.feb.2010 kl.13:34

de hvite muffinsøredobbene var kjempe søte ! <3

Bine

01.feb.2010 kl.23:58

Åh, så utrolig fine ting du lager! Jeg blir så imponert!! Håper møtet med Pryd gikk bra i kveld :) Klem!

Maria

02.feb.2010 kl.10:20

Tusen takk for de flotte kommentarene! Det føles utrolig bra når dere liker det jeg lager! Hjertelig takk!

Maria

02.feb.2010 kl.10:21

Bine: Takk takk Bine! Og takk for reklamen også! Møtet med Pryd-jentene gikk bra ja! Det blir spennende å jobbe der!

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

29, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits