Concepts on a waiting list

Jeg er ikke interiørblogger men det betyr ikke at jeg ikke interessert i interiør! Tvers imot! I dag skal jeg altså ikke blogge om mine ting men skryte litt om en gresk designer! Han heter Yiannis Ghikas, studerte industrial design og jobber som laerer i Hellas. Jeg digger alt han har designet opp til nå! Han har vunnet en red dot design award til og med! Her er noen bilder av hans jobb. Hvis du ønsker og se flere klikk på bildene eller besøk websiden hans
 http://www.yiannisghikas.com/index.htm

  
Denne stolen er red dot design award vinner for 2009! Den gynger til alle rettninger! Er den ikke herlig?Og så to forskjellige typer bord! Enkel design, elegante linjer og sterke farger! Elsker dem!

  

Er den ikke fin! Synes den er drittkul! Vaffel og frukt! Nam nam!

Hva synes dere?


Én kommentar

dthituvy

28.jan.2010 kl.13:43

stilige ting :)

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

29, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits