Dagens forelskerser!

Som mange av dere kanskje vet er både Etsy og Epla butikkene mine allerede åpne! Jeg hadde mitt første salg til og med! En dame fra Stavanger kjøpte et par av Fabric Drops øredobber! Jippi! Dessuten ble to par av mine øredobber publisert i dagens forelskerser på Epla - et par på fredag og et i dag! Det er kjempestas! Det føles utrolig bra når folk legger merke til det jeg lager! Her er øredobbene som ble valgt til dagens forelskerser!

De har ikke blitt solgt ennå så hvis noen av dere er fristet bare klikk på bildet for å komme til annonsen! Øredobbene er ca 1,2 cm i diameter og du får akkurat dette paret som vises på bildet! De koster bare 70 kr - små penger for unike øredobber!

Jeg har også noen spennende nyheter å dele! Jeg har blitt samarbeidspartner på Pryd Pop-Up butikkenMercursenteret i Trondheim! Jeg hadde en hyggelig prat med Ingrid på Fredag og jentene som er allerede med på Pryd ble enige at jeg kan også delta! Jeg skal jobbe i butikken hver lørdag i løpet av Februar, så hvis dere har lyst til å bli kjent med meg er dere velkomne i Pop-Up'en! Det finnes masse fint som selges der og jeg skal introdusere mange nye og spennende smykker også! I tillegg kommer noen ting laget spesielt til Valentinsdagen.... Bilder kommer snart!

Jeg håper at dere har har en kjempefin dag! Klem!

8 kommentarer

Mari

25.jan.2010 kl.14:21

Så utrolig søte :) Så ut som små nydelige knapper :)

Bine

26.jan.2010 kl.13:44

Er så imponert av det du lager, og jeg er så glad for at du skal få jobbe på Pryd på lørdager!! :-D

Du vet du kan spørre meg om å passe lillemor ;) Jeg er ærlig og sier ja om det passer og nei om det ikke passer. :-D

Maria

26.jan.2010 kl.18:31

Bine: Tusen takk Bine! Jeg vet det godt at jeg kan stole på deg og ja jeg skal spørre deg om å passe Giota når det er nødvendig! Tusen tusen takk!

Stine - cøliakeren

27.jan.2010 kl.12:44

Utrolig søte :)

Lena Marie

27.jan.2010 kl.12:46

ser ut som knapper :) søte
Send meg noen a! Fo`free, så begynner alle i Oslo å gå med dem etterhvert.

Stine

27.jan.2010 kl.13:07

Utrolig søte øredobber, finnes det noen litt større?

Maria

27.jan.2010 kl.13:12

Takk alle sammen! Glad at dere liker dem!

Stine: Det finnes også større ja! Sjekk min epla butikk http://thelittlebox.epla.no dersom du er interessert!

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

29, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits