Fabric drops øredobber nå også på Epla!

I går kveld sov min lille jente tidlig (og det skjer ikke så ofte...) så jeg hadde litt mer tid for å jobbe! Nye Bottoms Up brosjer er på vei og jeg har også åpnet en Epla butikk! Butikken heter akkurat som bloggen! TheLittleBox! For å besøke butikken klikk på navnet eller søk butikken på Epla!

 66 par Fabric Drops øredobber venter for dere der og de er alle foskjellige slik at alle kan finne noe i sin smak! Kjenner du noen som er glad i starke farger og retro design så gi beskjed om butikken! Jeg trenger litt publisitet for å komme i gang og skal være takknemlig hvis dere lesere har lyst til å hjempe meg litt!

Ha en kjempefin dag alle sammen og kryss fingrene for at salget skal gå bra!


9 kommentarer

Oda

20.jan.2010 kl.12:07

Så utrolig fine!! Sånne må jeg ha meg etter hvert! Lykke til :D

TraN TH Nguyen

20.jan.2010 kl.12:13

Så sykt fine øredobber! :D

- TraN // TTHN

M and Dee

20.jan.2010 kl.12:29

Salget kommer nok til å gå fint ^^ Med så søte øredobber!

Always and forever - M and dee

jannexo

20.jan.2010 kl.12:29

åå så søte!!
Så kult!

Bor du på Levanger ? Jeg er derifra:)

Maria

20.jan.2010 kl.12:49

Oda: Tusen takk!

Maria

20.jan.2010 kl.12:49

TraN TH Nguyen: Takk, takk!

Maria

20.jan.2010 kl.12:52

jannexo: Tusen takk!

M and Dee: Takk jenter!

Maria

20.jan.2010 kl.12:55

Margrete: Jeg bor på Levanger ja! Mannen min fikk jobb her på sykehuset og vi bor her.... Men jeg er forelsket i Trondheim.....Den var den første byen jeg besøkte i Norge som turist før noen år siden! Håper at vi kan flytte dit om noen år! Du er veldig heldig at du bor der!

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

29, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits