Etsy butikken er åpen! Jippi!


Jeg klarte det endelig! Jeg har åpnet min Etsy butikk i dag og venter på trivelige kunder som elsker kunst og gjenbruk! For tiden er det bare Fabric Drops øredobber som selges gjennom Etsy men jeg regner med at jeg skal ha flere Bottoms Up brosjer ferdige i løpet av noen få dager! Da kan alle dere som ikke bor i Trondheim få takk i dem også! Klikk direkte på produktene i margen for å komme til nettbutikken! Snart kommer også en Epla butikk! La oss håpe  at salget skal gå bra da!
 
Fabric drops øredobber er lagd av resirkulerte tekstiler som jeg har "arvet" av familie og venner eller kjøpt på loppis. De fleste har en skikkelig retro stil med prikker, ruter, blomster i flere farger!  De kommer i fire størrelser :
1,2 cm, 1,6 cm, 2,2 cm og de storste er 3,75 cm.

Jeg synes at de ble kjempesøte! Ta en titt!Tror at det ble for mange bilder...... Men det er så vanskelig å velge og jeg har flere til å vise fram!
Håper at dere likte dagens produksjon! Legg gjerne igjen en kommentar!

Blogges!

Fabric drops øredobber koster kr 70- de minste og kr 90- de storste. Jeg kan også ta bestilling på mail hvis du ikke finner det du leter etter! Dersom du finner et par som du liker men ønsker en forskellig størrelse send meg en epost! Jeg vil gjerne hjelpe deg hvis jeg har nok tekstil !

11 kommentarer

M and Dee

19.jan.2010 kl.08:46

Så fine!

Always and forever - M and Dee

TONJE

19.jan.2010 kl.12:51

Åh, de var jo kjempe fine! :)

Linn

19.jan.2010 kl.12:51

Kjempesøte:) Du har ikke lyst til å sponse meg med et par da? Så kan jeg spre ordet og reklamere litt for deg?:)

Maria

19.jan.2010 kl.12:53

så søte! sånne vil jeg ha

Katrine

19.jan.2010 kl.12:58

aww, tror kanskje jeg kjøper et par når jeg får resten av lønningen min. Skal si i fra ;)

The Girl next door

19.jan.2010 kl.13:05

Så bra! Hvis du har noen flyers kan jeg legge de i goodiebagen vi deler ut på Frøken Norge festen 30 januar hvis du vil?
åherregud, så søte !

Elise

19.jan.2010 kl.13:09

Utrolig fine! Noe annerledes :)

Maria

19.jan.2010 kl.13:43

Tusen takk for de søte kommentarene! Virket veldig oppmuntrende!

Linn: Jeg hadde ikke tenkt å reklamere på denne måten men hvorfor ikke? Velg et par som du liker og det er ditt! Send meg en mail og vi kan ordne det!

The Girl next door

19.jan.2010 kl.13:45

hva er mail adressen din?

Maria

19.jan.2010 kl.14:38

The Girl next door: chatzopoulou.m@gmail.com

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

29, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits