Nye brosjer på Pryd butikken!

Det er lenge siden jeg har blogget.....Det vet jeg..... Men det er virkelig vanskelig å finne tid for alt..... og det er en tøff jobb å være mamma til en liten jente som akkurat har begynt å gå... Men det er ingen unskyldning..... jeg har klart alikevel å være litt produktiv jeg! 24 nye brosjer ble levert på Pryd butikken i Trondheim og venter på en stolt eier! Yeah! De kommer i to forskjellige størrelser og er helt unike (one of a kind)! Køb og løbb folkens! En som elsker kunst og gjenbruk kan bli virkelig glad i dem!Disse har deler av gamle klokker, kjøpt på loppemarkedet i Athen!En av mine favoritt - serier! Nakne menn!

Designet for voksne som tørr......Disse to inneholder også deler av gamle klokker men har sterke farger! Perfekt gave for fargeglade jenter!Sterke farger igjen men litt mer nostalgiskisk innhold denne gangen! Fine nøkler av gamle kofferter!For dere som elsker å drømme! ;o)
Og noen med gamle mynter! En engelsk penny, en iteliensk forint og en gresk drachmi mynte.Black and White klassikere.Barn som leker uten vinduet eller snø som faller? Hvem vet?Adam og Eva deres epletre....Retro WallpaperExplosionEn tur i skogen.....Hjerteknapp og fine brune farger!

Alle brosjene kommer i en liten eske av miljøvennlig resirkulert papir, perfekt til gave til deg eller til en du elsker!
Selve brosjene er lagd av resirkulerte aluminium bokser og bildene kommer fra gamle kunstkataloger eller interiørblader! Kjøp håndlagde unike brosjer med god samvittighet! Håper at dere liker dem!
Bottoms up brosjer kr. 230- på Pryd i Trondheim4 kommentarer

Lisa og Eline

19.jan.2010 kl.01:42

Heisann! :D Kul blogg!

Har en blogg VS blogg på bloggen min! Meld deg på, vinneren kåres på videoblogg!:)

http://clus.blogg.no/1263856505_blogg_vs_blogg.html#comment

M and Dee

19.jan.2010 kl.08:39

Så herlige!

Always and forever - M and Dee

bente

26.jan.2010 kl.15:15

Så utrolig nydelige brosjer! Jeg ble helt forelsket i alle sammen jeg ;) heldigvis bor jeg i Trondheim, så du skal ikke se bort i fra at jeg tar turen innom Pryd. Men jeg skjønner ikke helt hvordan jeg skal klare å velge, alle er jo så fine! <3

Maria

26.jan.2010 kl.18:35

bente: Tusen takk Bente! Jeg er veldig glad at du liker brosjene mine! Det er var vanskelig for meg også når jeg måtte velge en for meg.... Så jeg beholdte den første som jeg hadde lagd, hehe! Men du skal nok finne en som passer til deg, tror jeg....

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

29, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits