Gun Hip, Swollen Lip har Give-Away!

Gun Hip, Swollen Lip har rundet 40000 treff og det må feires! Derfor arrangerer Christine en fantastisk give-away! Kjempefin blogg med kjempefine ting og tips om interior design! Ta en tur innom bloggen hennes!

TRYKK PÅ BILDET FOR Å KOMME TIL GIVE-AWAY HOS GUN HIP, SWOLLEN LIP!

giveawaythumb1

Jeg håper at jeg vinner den flotte premien! Ble forelsket i fluesopp krukken!

2 kommentarer

Ingrid Riddervold

25.jan.2010 kl.22:18

hihi, det var jeg som vant! :-D

Maria

25.jan.2010 kl.22:43

Ingrid: ja det vet jeg.... Sniff... Du var veldig heldig! Det var masse fint i pakken! Jeg var forelsket i fluesoppene....

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

29, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits