BOTTOMS UP!

Bottoms up er et nytt prosjekt basert på gjenbruk! Jeg elsker gjenbruk! Det handler om brosjer som er laget av resirkulerte brus og øl bokser! Aluminium er en veldig vakker material synes jeg, og bunnen av sånne bokser virker ideelt som ramme til mine brosjer. Den kuttes ut, behandles med filer, sandpapir og til slutt med scotch-brite eller poleringsmiddel, den får et tema og fylles med en spesiel type lim som ligner på glass etter 24 timer når den er herdet. Jeg bruker gamle bilder og gjenstander funnet her og der for å lage brosjene og derfor er alle forskjellige - one of a kind. Noen av dem kommer i serier og ligner på hverandre men det finnes ingen som er identiske.cimg7850

Et lite utvalg av mine brosjer. One of a kind og kan ikke dupliseres!

cimg7870

....og noen detaljer da.... Brosjen på toppen inneholder en bilde fra en ukeblad og en liten vintage Red Cross brosje fra 1920. Den som har mest hvitt bakgrunn viser deler av en gammel armbåndsur kjøpt på Bruktbo og den siste inneholder små fisk-knapper og deler fra samme ur. Fine?

cimg7872

Igjen flere brosjer som innerholder deler av en gammel armbåndur men i helt forskellig stil og en som viser en liten gammel nøkkel kjøpt på loppis i Athen!

cimg7896

cimg7811     cimg7826     cimg7828

Er de ikke fine? Spesielle brosjer for spesielle folk! Noen av dem og mange andre skal komme på min Etsy butikk som skal åpne snart. Men hvis du ser noe du liker send meg en email og vi kan ordne det! Legg gjerne igjen en kommentar dersom du liker (eller ikke liker....)Bottoms Up brosjene!
Ha en kjempefin kveld alle sammen!!!5 kommentarer

M and Dee

22.nov.2009 kl.17:59

Så spennende prosjekt. Virkelig søte.

Always and forever - M and Dee

Maria

22.nov.2009 kl.18:11

M and Dee: Tusen takk! Jeg er glad at du liker dem! :o)

Anette

04.des.2009 kl.02:58

likte de to nederst til høyre, og den med sorthvitt bilde og røde kors på :) elsker den sorthvitt/franske stilen!

Maria

04.des.2009 kl.08:18

Anette: Takk, takk! Denne med den røde korsen er også en av mine favoritter! Bildet er av en typisk gresk landsby hus. Det bodde en 82 år gammel dame da!

Anna GL

07.feb.2011 kl.18:50

Jeg digger disse bottoms-up-ene dine! De er herlige! Jeg kjøpte en på Pryd for noen uker siden og bruker den mye! :)

Men jeg lurer veldig på hva slags lim det er du bruker? Jeg holder på med et prosjekt nå (ikke brosjer, men glassbrikker) og jeg har prøvd flere ting for å få til den riktige formen. :)

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

29, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits