Hello World!

Bloggen kom til verden før noen dager siden og det var mye mer vanskelig enn forventet! Og det er det fortsatt.... Hva bør mitt første innlegg inneholde? Hmmm.... Kanskje litt om meg da? Ja, kanskje det!
Jeg er Maria, 27 år gammel, kommer fra Hellas og havnet i Levanger for ett år siden sammen med familien min.... Vi hadde reist til Norge to ganger som turister og ble forelsket i landet! Simple as that! Det var faktisk bare jeg og mannen min som flyttet hit men familien vokset og nå har vi også en liten jente som er 10 måneder gammel og utrolig søt! Opp til nå var jeg opptatt bare av å passe på henne men etter en laaaaang periode med kolikk og lite soving jenta mi har vokset og jeg har begynnt å jobbe med mitt igjen!
Jeg er smykkedesigner og sølvsmed. Designene mine er ikke så tradisjonelle... Elsker å eksperimentere med ulike materialer og former! Det er ikke bare gull, sølv og edle steiner som man kan bruke til å lage smykker... Faktisk kan man bruke hva som helst - det finnes ingen begrensninger! Plastik, papir, ull, aluminium, leire, glas, alt mulig! Dere får se bilder av ting jeg har laget om noen dager!
Ellers elsker jeg loppemarkedet (jeg gleder meg som et lite barn for hver "skatt" jeg finner!), jeg er ganske flink til å lage mat og liker å kose meg med et glas vin sammen med venner eller med en kopp god kaffe og en bok. Jeg er veldig opptatt av miljøet og liker å lage nye ting av noe gammelt!
Neimenn, det er ikke lett å snakke om meg selv i det hele tatt.....man jeg håper at det blir lettere etter hvert!
Think positive!

Og det var mitt første innlegg! Ha en kjempefin dag alle sammen!

* Jeg ber om forståelse hvis mitt norsk ikke er så bra.... Jeg gjør virkelig mitt best...

2 kommentarer

Kine

14.nov.2009 kl.01:24

YEY! Gleder meg over å ha funnet bloggen din! :) Går selv med en kreativitet i magen og vurderer sølvsmed-utdanning... Har tenkt på andre "mer sikre" utdannelser, mer sikker lønn og arbeid sier fok...men man kan ikke styre kreativitet som bare må ut! Glad for å finne ei som er utdannet både sølvsmed OG smykkedesigner - gleder meg til å se arbeidet ditt :) :) Du har herved en fast leser ;)

Ps. Norsken din er veldig bra med tanke på at du har bodd her i landet i bare ett år! :)

Klem Kine

Maria

17.nov.2009 kl.12:33

Kine: Følg magefølelsen Kine! Det er det viktigste synes jeg! Jeg valgte en "mer sikker" utdannelse som lærer i begynelsen og underviste tysk i nesten 3 år men jeg var ikke lykkelig... Det er selvfølgelig bra å ha fast lønn men hvis man har litt talent og hvis man er sta så kan man godt tjener penger av sin kunst! Bilder kommer snart! Hele blogge-greier er nye til meg men jag skal bli vant til det! Takk for kommentaren! Klem!

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

29, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits